Jídelní lístek
předkrmy a polévky
S respektem k tradičním postupům se nebojí využít nejmodernějších gastronomických metod, aby dosáhl dokonalé chuti.

Kozí sýr na grilu / 139 KČ
s marinovanými jablíčky, vlašskými ořechy, medem a bylinkovou bagetou

Grilovaný lilek / 99 KČ
s bylinkovým máslem a bryndzou, česneková bageta

Smažené trojhránky hermelínu / 99 KČ
na ochuceném salátku s vlašskými ořechy a domácím švestkovým chutney a opékaným toastem

Sýr mozarella s rajčaty / 99 KČ
s olivovým olejem, sypaný provensálským kořením

Sýrové prkýnko / 119 KČ
ze 4 druhů sýrů, opečený toast

Nakládaný Hermelín / 79 KČ
v olivovém oleji
Hotová jídla
S respektem k tradičním postupům se nebojí využít nejmodernějších gastronomických metod, aby dosáhl dokonalé chuti.

Vepřová plec / 119 KČ
zelí, houskový knedlík

Pečené kachní stehno 190 KČ
se zelím a bramborovým knedlíkem

Svíčková na smetaně / 129 KČ
karlovarský knedlík

Moravské uzené s lepenicí / 129 KČ
šťouchané brambory se slaninou, zelím a cibulí

Halušky s brynzou / 109 KČ
se slaninou dekorované smaženou cibulkou

Kuřecí steak / 199 KČ
na bylinkovém másle, hranolky
Pokrmy
S respektem k tradičním postupům se nebojí využít nejmodernějších gastronomických metod, aby dosáhl dokonalé chuti.

Ovocný pohár / 79 KČ
se zmrzlinou, šlehačka, čokoláda

Čokoládový fondant / 59 KČ
dortík plněný čokoládou, zdobený šlehačkou

Pohár Exlusive / 99 KČ
vanilková zmrzlina s teplými malinami, šlehačkou a čokoládou, sypané mandlem

Tvarohové knedlíky / 59 KČ
s jahodami, cukr, másle

Palačinka / 69 KČ
se zmrzlinou a ovocem, šlehačka, čokoláda

Horké maliny / 59 KČ
se šlehačkou
Dnešní speciality
jídlo & Suroviny
Šéfkuchař pro vás oživuje zapomenuté české speciality. S respektem k tradičním postupům se nebojí využít nejmodernějších gastronomických metod, aby dosáhl dokonalé chuti. Výsledkem je nadčasové a elegantní české a mezinárodní menu postavené na sezonních a lokálních surovinách.



